ShippingWatch

Engangsbeløb trækker Höegh LNG ned

Norske Höegh LNG gik tilbage i årets tredje kvartal, der endte på et overskud på 1,1 mio. dollars. Ser man bort fra engangsudgift, var kvartalet tilfredsstillende, siger CEO.

Det norske gasrederi Höegh LNG fik et overskud efter skat på 1,1 mio. dollars i tredje kvartal og gik tilbage fra 3,3 mio. dollars i samme periode sidste år.

Udviklingen var dog god, hvis man ser bort fra et engangsbeløb, som er hovedårsagen til tilbagegangen, understreger CEO Sveinung J.S. Støhle i en kommentar til regnskabet.

"(...) vi er glade for, at de underliggende resultater i kvartalet er rekordhøje med en ebitda på omkring 41 mio. dollars og et nettoresultat på 11 mio. Mens Höegh LNG indtil videre i 2017 har set forsinkelser i forbindelse med FSRU-kontrakter med opstart i fremtiden, så er aktiviteten i markederne for FSRU og LNGC høj," siger han.

Höegh LNG var som en af de første med på satsningen med de fyldende gasterminaler (FSRU), som kan ligge ud for kysten som en gasstation. Målet er at have i alt 12 i operation eller under konstruktion i 2019. I dag har selskabet syv FSRU'er og to LNG-skibe i flåden.

Höegh LNG ser stort potentiale i ny alliance

Drewry: Derfor bør redere investere i flydende LNG-terminaler

Höegh LNG overgik forventningerne i første kvartal

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere