ShippingWatch

CMA CGM udvider samarbejdsaftale med Seago

CMA CGM udvider sit VSA-samarbejde med Maersk Lines feederrederi Seago på servicen mellem Nordeuropa og det sydlige Middelhav, skriver Alphaliner.

Seago Line, Hamburg Süd og CMA CGM har udvidet deres samarbejdsaftale - VSA - i servicen på Nordeuropa-Middelhavet.

Konkret betyder det, at CMA CGM lukker sin service Baltic Levant Express, for i stedet at levere skibe ind til North Europe South Mediterranean-servicen, som indtil videre har været ledet af Hamburg Süd med skibe leveret ind fra Seago.

Servicen anløber som den ser ud nu Tilbury, Rotterdam, Hamborg, Antwerpen, Marsalokk, Alexandria, Beirut, Mersin, Valencia, Cartagena og Tanger.

De tre rederier arbejder også sammen på en anden service mellem Nordeuropa og Middelhavet, som sejler mellem Nordeuropa, Grækenland og Tyrkiet.

Seago Line hæver priserne i hele Europa

Seago Line skifter ud på flere bestyrelsespladser

Nu vil containernedturen også ramme Seago Line

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Brian Mikkelsen rejser hård kritik af Sydkoreas maritime statsstøtte

Den planlagte og omfattende sydkoreanske statsstøtte til værfter og rederier er et problem, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). "Det tipper balancen på markedet. Derfor skubber vi på i OECD for at gennemgå statsstøtten til skibsværfter," siger han til ShippingWatch under sit besøg i Sydkorea.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere