ShippingWatch

Asiatiske containerredere slår europæiske rivaler i at tjene penge i hektisk kvartal

CONTAINER-FEBER: Samtlige af verdens største containerrederier tjente styrtende med penge i et tredje kvartal præget af et kaotisk fragtmarked. Men særligt ét forhold adskiller asiatiske rederier fra de europæiske i evnen til at tjene penge, vurderer analytiker. ShippingWatch gør status over et hæsblæsende kvartal.

Foto: Bodo Marks/AP/Ritzau Scanpix

De seneste par uger har budt på en lind strøm af resultater fra verdens store containerrederier, og sideløbende må der have været high-fives ude på ledelsesgangene, da bundlinjerne i regnskaberne aldrig har været mere prangende.

Selvom den helt store fællesnævner for det seneste kvartal i container har været rekordoverskud og hævede forventninger, er der alligevel en markant forskel på, hvem der tjener mest og mindst i det hektiske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs