ShippingWatch

Maersk og Vestas indgår aftale om containerfragt

Maersk skal fremover stå for den containerfragt, som Vestas har brug for. DSV og andre Vestas-partnere vil fortsat stå for vejfragt af varer, der ikke er i containere.

Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters/Ritzau Scanpix

Maersk skal fremover stå for den containerfragt, som Vestas har brug for.

Det oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Samarbejdet er blandt andet blevet til for at opfylde den fortsatte efterspørgsel på vedvarende energi.

Partnerskabet inkluderer dør-til-dør transport fra Vestas' leverandører til deres fabrikker og servicecentre samt luftbårne afsendelser.

Partnerskabet omfatter ikke fragt på vejene af varer, der ikke er i containere. Det vil fortsat være DSV og andre Vestas-partnere, der skal stå for den del.

Danish Crown ser Maersk-kontrakt give konkurrencefordel og besparelser

HMM lander rekordresultat for tredje kvartal 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs