ShippingWatch

Containerkaos får medicinalfirma til at nedjustere forventningerne

Det danske medicinalfirma Ambu nedjusterer tirsdag efter børsens lukketid forventningerne til regnskabsåret 2020/21. Forsinkelser på vareleveringer i Core-forretningen er årsagen.

Ambu regner nu med en samlet organisk vækst i hele regnskabsåret på omkring 16 pct. mod førhen omkring 17 pct. | Foto: Ambu / PR

Medicoselskabet Ambu har tirsdag aften nedjusteret sine forventninger til hele regnskabsåret 2020/21, efter at udviklingen i fjerde kvartal har været ramt af de globale udfordringer for fragt, hvilket har påvirket salget og indtjeningen i Core-forretningen.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs