ShippingWatch

De taiwanesiske containerrederier stormer frem i første kvartal

De tre taiwanesiske containerrederier Evergreen, Yang Ming og Wan Hai kommer ud af første kvartal med rekordhøje overskud. Samtidig er rederiernes børsværdi mere end tidoblet i løbet af året, skriver Alphaliner.

Foto: HHM/Michael Lidner

Det overspændte containermarked udløser et rekordkvartal for de tre taiwanesiske containerreder Evergreen, Yang Ming og Wan Hai, der samtidig har set deres markedsværdi hamre i vejret i det seneste år.

Evergreen kommer ud af sit første kvartal med et nettooverskud på 36,1 mia. taiwanesiske dollar, svarende til godt 1,3 mia. dollar, mod et underskud på 422 mio. taiwanesiske dollar i samme periode sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs