ShippingWatch

Søren Skou tror på en mærkbar forbedring af servicen i år

Hovedparten af verdens containerskibe har enormt svært ved at holde sejlplanerne. Mere end hvert andet af Maerske skibe kommer for sent, og topchef Søren Skou holder fast i en forventning om en mærkbar bedring allerede i år. Han håber snart at se efterdønningerne fra blokaden af Suez-kanalen være et overstået kapitel.

Foto: PR-FOTO

Søren Skou og Maersk holder fast i troen på en snarlig og mærkbar forbedring af serviceniveauet på et containermarked, der igennem 2021 har været præget af kaotiske tilstande med store trafikpropper til stor gene for kunderne.

Allerede i februar betragtede Søren Skou serviceniveauet fra Maersks skibe som alt for lavt. Der var brug for en snarlig forbedring af situationen, og topchefen erklærede sig ved den lejlighed "ret sikker på", at Maersk allerede kunne hæve den såkaldte schedule reliability til niveauet 85-90 pct. i 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs