ShippingWatch

Seaspan tror på et stærkt marked helt frem mod 2024

De mange ordrer, som verdens største tonnageudbyder, Seaspan, afgiver for tiden, er et udtryk for en kollossal tiltro til markedet, forklarer COO Torsten Holst Pedersen i et interview med ShippingWatch. Han afviser kritikken af LNG, som bl.a. Maersk har fremført.

"Næsten alle vores ordrer er i segmentet 10-15.000 teu, som vi ser som de store arbejdsheste mange år frem," siger Seaspans COO, Torsten Holst Pedersen. | Foto: Seaspan

Verdens største udbyder af containerskibe, Vancouver-baserede Seaspan Corporation, har en indædt tro på, at markedet for udlejning af skibe, og på den måde sådan set også selve markedet for transport af containere, vil forblive stærkt i flere år endnu.

Måske helt frem mod 2023 eller 2024 forudser Seaspan Corporation’s COO, Torsten Holst Pedersen, at virksomheden, der er noteret på New Yorks fondsbørs gennem moderselskabet Atlas Corporation, vil opleve et solidt marked, som ikke mindst er kickstartet af den usædvanlige situation i forbindelse med coronapandemien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs