Coronakrise har givet medvind til Tradelens

Maersks blockchain-sats Tradelens har fået momentum under coronakrisen. Kunderne har indset, at der var mange sorte huller i deres logistikkæder, siger Tradelens' topchef til Børsen.
Foto: Francois Lenoir/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Francois Lenoir/Reuters/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har givet Maersks blockchain-sats Tradelens et rygstød, og det vil Tradelens lukrere på i år, skriver Børsen.

"Vi får masser af feedback, især pga. covid-19. Kunderne har indset, at der var mange sorte huller i deres logistikkæder, og at den manglende gennemsigtighed er kritisk, når så mange arbejder hjemmefra. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have alt data samlet ét sted, hvilket vi hjælper dem med," siger Tradelens' topchef Mike White til Børsen.

Mike White fortæller, at Tradelens i gennemsnit sparer kunderne 33 minutter på e-mail, telefonopkald og manuel sporing på en enkelt afskibning, og det hjælper kunderne med at reducere omkostningerne, øge visibiliteten og håndteringen af deres supply chains, fortæller han.

Tradelens har i dag omkring 200 parter tilknyttet platformen, heriblandt 135 havneterminaler og 11 rederier, der samlet sidder på over 50 pct. af den globale handel.

Søren Skou forventer vækst fra Maersks blockchain-sats i 2021

Havneselskab kobler 31 terminaler på Maersks digitale platform

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også