ShippingWatch

Maersk opjusterer forventninger efter fremgang i kerneforretning

A.P. Møller Maersk opjusterer forventningerne til årets driftsresultat. Det skyldes fremgang i kerneforretningen Ocean samt i Terminal & Towage i tredje kvartal. Samtidig offentliggør Maersk tal for omsætningen og driften i tredje kvartal.

Foto: Maersk/Reuters/Ritzau Scanpix

A.P- Møller Maersk forventer at tjene flere penge på driften i år.

Det danske containerrederi, som er verdens største, har netop opjusteret sine forventninger til årets driftsresultat. Maersk forventer nu, at driftsresultatet (ebitda) for 2019 lander i niveauet 5,4 til 5,8 mia. dollar, oplyser rederiet i en meddelelse. Tidligere var forventningen et driftresultat på 5 mia. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs