ShippingWatch

Analytiker: CMA CGM's vækstambitioner har en pris

Franske CMA CGM øgede sine mængder i andet kvartal. Og det signalerer ifølge Lars Jensen, CEO i Seaintelligence Consulting, at rederiet forfølger et spor, hvor de modsat konkurrenterne jagter markedsandele. Men strategien kommer med en pris, mener han.

Foto: PR/CMA CGM

Modsat konkurrenterne øgede det franske containerrederi CMA CGM sin markedsandel i andet kvartal, men væksten kommer samtidig med en pris, vurderer Lars Jensen, CEO i Seaintelligence Consulting i et opslag på Linkedin.

Senest voksede rederiets mængder med 6,3 pct. i andet kvartal sammenlignet med samme periode sidste år. Til sammenligning øgede konkurrenterne Maersk og Hapag-Lloyd kun sine voluminer med henholdsvis 1,4 og 1,7 pct., mens det generelle marked voksede mindre end 2 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs