ShippingWatch

2019 er startet med et "bekymrende" dyk i containermarkedet

Tallene for containeromsætningen i de første to måneder af 2019, som lige er blevet offentliggjort, er overraskende negative. Ifølge CEO i Seaintelligence Consulting Lars Jensen, giver de seriøs grund til bekymring for hele året.

Hvem får ret? Maersks topchef Søren Skou eller Hapag-Lloyds CEO Rolf Habben Jansen?

Lige nu repræsenterer de hver især de to yderpunkter, når det gælder vurderingen af containermarkedet i 2019. Et år, der frem for alt vil vise, om den relative genopretning, man så sidste år, var en reel vending til et bedre marked, eller resterne af det opsving, der begynte at materialisere sig i slutningen af 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs