ShippingWatch

Dom over containerredernes tredje kvartal: Ret anstændigt

Containerrederiernes tredje kvartal i år har langt fra betydet prangende resultater, men analysehuset Seaintelligence vurderer alligevel udviklingen til samlet set at tegne billedet af et nogenlunde kvartal. Nu er der kun én joker tilbage til at forstyrre billedet.

Foto: Ritzau Scanpix

De seneste par uger er flere af verdens allerstørste containerrederier kommet med resultater for tredje kvartal, og ud fra de offentliggjorte resultater giver analysehuset Seaintelligence karakteren: Ret anstændigt.

"Med et samlet set kombineret ebit-resultat (for rederiet One indgår nettotab, red.) på 541 mio. dollars for de otte rederier, har tredje kvartal 2018 været en ret anstændig højsæson, selvom det var nummer fem ud af syv målt på kombineret ebit-resultater for de otte rederier i perioden 2012 til 2018, og kun tredje kvartal i de forfærdelige år 2015 og 2016 var værre," skriver Seaintelligence.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs