ShippingWatch

Udenlandske selskaber går fri af kartelsag i Island

Konkurrencemyndighederne i Island fokuserer i øjeblikket kun på Eimskip og Samskip i en langvarig sag om hemmelige prisaftaler. Myndighederne har ellers tidligere henvist til en mulig forbindelse til selskaber uden for Island.

Foto: Eimskip

Udenlandske shippingselskaber ser indtil videre ud til at gå fri af en kartelsag i Island, hvor landets to største rederier Eimskip og Samskip bliver anklaget for at have aftalt priser i årevis.

De islandske konkurrencemyndigheder skrev ellers for nylig, at sagen trak tråde til udenlandske selskaber. Det skete i et dokument, som opridser de foreløbige anklager mod de to containerrederier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs