ShippingWatch

Electrolux i hård kritik af rederiernes nye brændstoftillæg

En af verdens største afskibere går nu hårdt til det nye brændstoftillæg, som Maersk Line, CMA CGM og flere andre er på vej med. Hos Electrolux forventer man, at de "nyligt indgåede aftaler vil blive overholdt," siger Bjørn Vang, vice president for Global Logistics.

Foto: Privat/Twitter

Det nye brændstoftillæg fra flere af verdens største containerrederier har skabt røre blandt afskiberne, der står til at skulle betale det nye tillæg. Hos en af verdens største afskibere Electrolux lægger Bjørn Vang Jensen, vice president for Global Logistics, ikke skjul på sin utilfredshed over det nye tiltag.

"Jeg har forståelse for rederiernes problem, men henholder mig til de aftaler, vi har indgået for ganske nyligt. Disse aftaler indeholder specifikke klausuler omking bunkerpriser, og vi forventer, at rederierne overholder dem, ligesom vi naturligvis agter at gøre," skriver han i en kommentar på LinkedIn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs