ShippingWatch

Maersk-formand: I virkeligheden er det kerneforretningen, vi gerne vil tjene penge på

Maersks drøm om at udvikle en global digital handelsplatform for containerfragt har fået nogle investorer til at håbe på en fremtidig guldåre. Men platformen er ikke det, der skal give kroner i kassen hos Maersk, siger formanden.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Når Mærsk-koncernen om en årrække skal kaste gysser ned på bundlinjen, kommer pengene næppe fra koncernens ambitiøse digitale platformsprojekt.

Selvom at projektet er blevet stort slået op af ledelsen, skal fremtidens lønsomhed vindes helt andre steder, fortæller Mærsks formand, Jim Hagemann Snabe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs