ShippingWatch

Analytikere sår tvivl om hackerangrebs egentlige pris

Kostede sommerens knusende cyberangreb kun mellem 1,5 og 1,8 mia. kr., som Maersk fastholder? Flere analytikere spekulerer på, om tallet faktisk er op mod dobbelt så stort.

Foto: Maersk Line

Prisen var høj for Maersk, da shippingkoncernen blev offer for et omfattende hackerangreb i sommer. Men er regningen faktisk blevet langt højere, end Maersk selv har meldt ud til offentligheden?

En stribe analytikere, som Finans har talt med, mener, at det er tilfældet. Flere nævner, at det kan have kostet koncernen helt op mod 500 mio. dollars, eller 3 mia. kr., i omkostninger og tabt fortjeneste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs