ShippingWatch

Songa Container køber nye skibe til flåden

Det norske selskab Songa Container, som blandt andet Arne Blystad og Klaveness-familien står bag, har købt tre skibe mere til flåden. Det skriver Finansavisen.

Arne Blystad | Foto: Blystad Group

Det nye norske selskab Songa Container, som blev oprettet i sommer, har købt nye skibe til sin flåde af mindre containerskibe.

Bag selskabet står flere store norske shippingprofiler, mest markant Arne Blystad og Klaveness-familien. Og fra i sommer at have en flåde på seks skibe, er de nu oppe på en flåde på ni skibe, ifølge Finansavisen.

Ifølge avisen har Songa Container købt de tre skibe Songa Toscana, Nordic Stralsund og Nordic Macau, som er købt til priser mellem 7,9 og 8,9 mio. dollars.

Den mindre flåde i Songa Container drives af et selskab med base i Hamborg, nemlig Nordic Hamburg Shipmamagement.

Der har ikke været meldt det store ud i offentligheden om selskabets aktiviteter og fremtidsplaner.

"Vi synes container-feeder-segmentet virker interessant og ikke mindst fornuftigt prissat. Og det er godt at investere sammen med Blystad," siger adm. direktør Jon Chr. Syvertsen i Klaveness Marine til Finansavisen i juli.

Songa Bulk overvejer at hente 45 mio dollars 

Arne Blystad kan være på vej ind i container 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs