ShippingWatch

Songa Container køber nye skibe til flåden

Det norske selskab Songa Container, som blandt andet Arne Blystad og Klaveness-familien står bag, har købt tre skibe mere til flåden. Det skriver Finansavisen.

Arne Blystad Foto: Blystad Group

Det nye norske selskab Songa Container, som blev oprettet i sommer, har købt nye skibe til sin flåde af mindre containerskibe.

Bag selskabet står flere store norske shippingprofiler, mest markant Arne Blystad og Klaveness-familien. Og fra i sommer at have en flåde på seks skibe, er de nu oppe på en flåde på ni skibe, ifølge Finansavisen.

Ifølge avisen har Songa Container købt de tre skibe Songa Toscana, Nordic Stralsund og Nordic Macau, som er købt til priser mellem 7,9 og 8,9 mio. dollars.

Den mindre flåde i Songa Container drives af et selskab med base i Hamborg, nemlig Nordic Hamburg Shipmamagement.

Der har ikke været meldt det store ud i offentligheden om selskabets aktiviteter og fremtidsplaner.

"Vi synes container-feeder-segmentet virker interessant og ikke mindst fornuftigt prissat. Og det er godt at investere sammen med Blystad," siger adm. direktør Jon Chr. Syvertsen i Klaveness Marine til Finansavisen i juli.

Songa Bulk overvejer at hente 45 mio dollars

Arne Blystad kan være på vej ind i container

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere