ShippingWatch

Et enkelt ukendt tal vil tegne Maersks regnskab

Det går den rigtige vej for Maersk. Både når det gælder økonomien og den komplicerede proces med at forme det fremtidige Transport & Logistics, lyder det fra danske og udenlandske analytikere, som især vil holde øje med ét tal i næste uges kvartalsregnskab.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg/

Selvom aktiekursen mest af alt afspejler en virksomhed, der står i stampe, så er der bred enighed om, at Maersk i det store hele gør, hvad der skal til, og at den strategi, CEO Søren Skou satte i gang for et års tid siden - overordnet set - forløber, som den skal.

Sådan lyder det i alt fald fra udenlandske og danske analytikere, som ShippingWatch har været i kontakt med op til næste uges kvartalsregnskab, som bliver præsenteret tirsdag morgen i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs