ShippingWatch

Maersk-rederi henter ny CFO hos Welltec

Rederiet Maersk Supply Service har ansat en ny CFO. Han kommer fra det danske olieserviceselskab Welltec og afløser den forhenværende finansdirektør, som er skiftet til Damco.

Maersk Supply Service har fundet en ny CFO, efter at positionen har stået ledig siden august.

Offshorerederiet skriver i en meddelelse, at det har ansat Michael Krabbe som ny finansdirektør. Han kommer fra en tilsvarende stilling i det danske olieserviceselskab Welltec.

Michael Krabbe afløser Kasper Mahon Andreasen, som skiftede til et andet af Maersk-gruppens selskaber, Damco, i sommer. Den nye CFO starter i rederiet 1. december.

Maersk Supply Service er en del af energiselskaberne i Maersk-gruppen, som i øjeblikket er i færd med at blive udskilt af det tidligere konglomerat.

Olieselskabet Maersk Oil og tankrederiet Maersk Tankers er allerede skibet afsted. Det er planen, at der skal findes en løsning for rigselskabet Maersk Drilling og rederiet Maersk Supply Service i september 2018.

Kontrakterne begynder at blive længere for Maersk Supply

Maersk Supply udskyder levering af skibe

Her er overblikket over Maersk-regnskabet

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere