ShippingWatch

Deep Sea Supply i nyt ratefald

Det John Frederiksen-ejede offshore-rederi Deep Sea Supply kom ud af december med endnu et fald i de gennemsnitlige PSV-rater, mens AHTS-raterne steg en smule.

Endnu en gang har en børsmeddelelse fra offshorerederiet Deep Sea Supply, der er ejet af norske John Frederiksen, budt på et fald i de gennemsnitlige rateniveauer for den foregående måned.

Det gælder rederiets PSV-flåde på 15 skibe, hvoraf er de ti skibe lagt op. For de resterende fem PSV-skibe var den gennemsnitlige dagsrate i december 2015 på 10.800 dollars, hvilket er et fald fra 11.900 dollars i november.

For ankerhåndteringsflåden (AHTS) på 14 skibe var der dog ifølge børsmeddelelsen tale om en stigning i de gennemsnitlige rater til 12.500 dollars i december fra 11.500 dollars i november.

Rederiets kvaler koncentrerer sig ikke mindst om Brasilien, hvor fire ankerhåndteringsfartøjer og to PSV'er er blokerede.

John Fredriksen selskab trak Oslo Børs ned i 2015

Deep Sea Supply: Offshoremarked forværres

ABG: Her er dødssejlerne i norsk offshore

Forsiden lige nu

Sådan vil Maersk overbevise investorerne

Topledelsen i Maersk leverer i dag tirsdag sit bud på de kommende års strategi for kerneforretningen Transport & Logistics. Det sker over for en bred kreds af investorer og analytikere på en kapitalmarkedsdag. Se strategien her.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere