ShippingWatch

Odfjell Drilling henter 2,5 mia NOK på børsen

I tredje forsøg er det lykkedes for de norske søstre bag det Bermuda-registrerede selskab Odfjell Drilling at komme på den norske børs.

Foto: DONG

De norske shippingarvinger Marianne og Helene Odfjell har gennem længere tid forsøgt at få børsnoteret det privatejede selskab Odfjell Drilling, og det er nu i tredje forsøg blevet til virkelighed. Dermed kan den yngste af de to, Marianne Odfjell sælge sin ejerandel på 30 procent, og den vil ifølge Dagens Næringsliv indbringe hende 2,5 mia. NOK.

"Nu åbnes der for nye ejere, der får mulighed for at deltage i den fortsatte værdiskabning af selskabet, og det er godt for Odfjell Drillings fortsatte udvikling og for vores egen generationsplanlægning," har Marianne Odfjell udtalt til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs