ShippingWatch

Conocophillips overgår forventningerne

Conocophillips slår forventningerne til selskabets overskud og hæver forventningerne til årets produktion i selskabets regnskab for andet
kvartal, skriver Bloomberg News.

Olieselskabet Conocophillips slår forventningerne til selskabets overskud og hæver forventningerne til årets produktion i selskabets regnskab for andet kvartal, skriver Bloomberg News.

Bundlinjen endte på et resultat pr. aktie på 1,41 dollar, hvilket overgik analytikernes forventning om et overskud på 1,29 dollar ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Selskabet har hævet forventningerne til årets olieproduktion og venter nu at producere 1,515 og 1,530 mio. tønder olieækvivalenter i gennemsnit om dagen.

"Vi havde et meget stærkt kvartal. Vores kerneoperationer og genopretningsaktiviteter klarede sig som ventet, " siger administrerende direktør Ryan Lance i regnskabet.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs