ShippingWatch

Maersk Supply opruster til milliard-aftale i Brasilien

Det statsejede brasilianske olieselskab Petrobras stiller store krav til de redere og leverandører, der skal arbejde i landet. Maersk Supply forbereder en del af flåden på at kunne arbejde i landet de næste fire år.

Tre af de nyeste ankerhåndteringsskibe i Maersk Supplys Services flåde, de såkaldte L-skibe, har trods deres unge alder gennemgået en omfattende ombygning på Remontowa-værftet i Gdansk for at imødekomme krav fra det statsejede brasilianske olieselskab Petrobras. Selskabets stiller betydelige krav til de tekniske specifikationer og udrustning på skibene, der arbejder på store vanddybder.

Mærsk Lancer, Mærsk Leader og Mærsk Launcher, der alle er bygget i 2009-2010 til Maersk Supplys Service, forlader i disse dage og uger det polske skibsværft efter ca. 50 dages ophold og en investering på ca. 35 mio. USD. De tre skibe er fra december 2012 på ultra deep water kontrakter i fire år for Petrobras, der er Maersk Supplys Services største kunde. Kontrakterne har en samlet værdi på 1,6 mia. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs