ShippingWatch

Maersk Drilling ser flere opgaver i Norge efter nye olie-fund

De seneste dages store fund af olie i den norske sokkel har bekræftet Maersk Driling i, at en stor del af omsætningen skal hentes i Nordsøen. "Der bliver flere opgaver nu," lyder meldingen fra selskabet.

Foto: Maersk Drilling

De nye gigantiske oliefund i Norge skaber stor efterspørgsel efter olierigge og endnu større optimisme i en branche, der i forvejen har svært ved at levere udstyr nok til olieselskaberne verden over. Det gælder således også Maersk Drilling, der allerede er til stede i Norge med seks jack-up rigge, hvortil kommer endnu tre jack-up rigge, som bliver leveret i 2014 og 2015, og som alle er sikret lange kontrakter.

"Det seneste fund på omkring 115 meters vand i Norge bekræfter os i, at der fortsat er et stort forretningspotentiale i det norske offshoremarked. Fundet afstedkommer, at der vil skulle bores flere brønde på disse vanddybder, og det vil formentlig kræve ekstra jack-up rig kapacitet. Skulle der være yderligere behov for jack-up rigge, så vil vi bestemt se på mulighederne for fortsat at vokse vores forretning i det norske marked," siger Michael Harboe-Jørgensen Director, Strategy & Communication, Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs