ShippingWatch

Maersk Drilling-direktør: Ingen koldsved over milliardkrav

Maersk Drilling direktør Claus V. Hemmingsen er ikke nervøs for de store krav som resten af Maersk-koncernen retter til Maersk Drilling om at lægge 1 mia. dollar i nettoresultat.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling er blevet et af A.P. Møller - Mærsks fire hovedområder, og ved regnskabet for andet kvartal satte administrerende direktør Nils Smedegaard Andersen tal på, hvor meget divisionen skal levere til koncernen. 1 milliard dollar i nettoresultat skal Maersk Drilling lægge i kassen på "mellemlangt" sigt. Direktør for Maersk Drilling Claus V. Hemmingsen er ikke i tvivl om, at det vil blive nået, og at det kan ske inden for en kort årrække.

Det vil dog kræve en markant kapacitetsudvidelse at løfte nettoresultatet til 1 mia. dollar. I andet kvartal 2012 var nettooverskuddet i divisionen på 101 mio. dollar, og samlet for første halvår 226 mio. dollar. Nettooverskuddet skal altså omtrent fordobles, før målet er mødt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs