ShippingWatch

Maersk Drilling-direktør: Ingen koldsved over milliardkrav

Maersk Drilling direktør Claus V. Hemmingsen er ikke nervøs for de store krav som resten af Maersk-koncernen retter til Maersk Drilling om at lægge 1 mia. dollar i nettoresultat.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling er blevet et af A.P. Møller - Mærsks fire hovedområder, og ved regnskabet for andet kvartal satte administrerende direktør Nils Smedegaard Andersen tal på, hvor meget divisionen skal levere til koncernen. 1 milliard dollar i nettoresultat skal Maersk Drilling lægge i kassen på "mellemlangt" sigt. Direktør for Maersk Drilling Claus V. Hemmingsen er ikke i tvivl om, at det vil blive nået, og at det kan ske inden for en kort årrække.

Det vil dog kræve en markant kapacitetsudvidelse at løfte nettoresultatet til 1 mia. dollar. I andet kvartal 2012 var nettooverskuddet i divisionen på 101 mio. dollar, og samlet for første halvår 226 mio. dollar. Nettooverskuddet skal altså omtrent fordobles, før målet er mødt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs