ShippingWatch

Halliburton overgår forventningerne

Olieservicegiganten Halliburton har aflagt regnskab for andet kvartal, hvor omsætningen og indtjeningen er bedre end ventet.

Halliburtons omsætning steg i andet kvartal til 7,23 mia. dollar fra 5,94 mia. dollar, hvilket er højere end analytikerprognosen på 6,92 mia. dollar.

Indtjeningen eksklusive ekstraordinære poster blev på 82 cent per aktie, hvilket var over analytikerkonsensus på 75 cent per aktie.

Koncernchef Dave Lesar er tilfreds med kvartalsresultatet, som satte rekord for selskabet og for alle tre internationale regioner. Yderligere har selskabet fortsat med strategien om at øge markedsandele mens fokus er rettet mod sektorledende afkast.

AKTIEFOKUS

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs