ShippingWatch

Maersk Drilling: Vi har fået en anmærkning

Overliggeren løftes løbende i forhold til regler og nye fortolkninger. I et tilfælde har vi været en smule bagud, og vi er i gang med at forbedre dokumentationen til systemerne, siger Maersk Drilling efter anmærkning fra de norske sikkerhedsmyndigheder.

Foto: Maersk Drilling

Det var en standardinspektion tilbage i marts i år på riggen Maersk Inspirer, der har ført til en anmærkning fra de norske sikkerhedsmyndigheder PSA. Det bekræfter Michael Harboe-Jørgensen, Maersk Drilling.

"Det er værd at notere sig, at det ikke er et påbud, men en anmærkning. Havde det været et påbud, var operationen lukket ned. Anmærkningen skyldes, at vi mangler noget bagvedliggende dokumentation til nogle af de systemer, vi har. Et eksempel på det er, at man ifølge de norske regler skal have en liste over, hvilke folk man skal have på hvilke kurser. Det har vi tidligere klaret hen ad vejen, men nu skal vi bl.a. have detaljerede lister, og vi har fået en frist frem til 1. august for at udbredre det," siger Michael Harboe Jørgensen.

Upstream Online skrev tidligere mandag , at Maersk Drilling har modtaget et påbud fra de norske sikkerhedsmyndigheder omkring mangler i sit risikostyrings- og nødberedskab på riggen Maersk Inspirer.

"Overliggeren løftes løbende i forhold til regler og nye fortolkninger. I det her tilfælde har vi været en smule bagud, og vi er i gang med at forbedre dokumentationen til systemerne. Vores operation har aldrig været i fare, og vi har også fået en rimelig tidsfrist," siger Michael Harboe-Jørgensen.

Maersk Inspirer er en af Maersk Drillings flagskibe inden for "ultra harsh environment"-rigge, som Maersk fik leveret i 2004. Riggen kan stå på op til 150 meter vand og bore ned til 9000 meter.

Maersk Inspirer er under kontrakt med ConocoPhillips til og med 2016.

Maersk Drilling modtager anmærkning i Norge 


 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs