ShippingWatch

Nordea: Olieprisen falder

Global Risk Management: Men intet tyder på, at olieprisen for alvor er på vej ned trods skærpet retorik fra Saudi-Arabiens olieminister.

Olie– og råvarerelaterede aktier er presset af et fald i olieprisen, efter at der er konstateret en pæn stigning i de amerikanske olielagre. Det skriver Nordea torsdag i sin aktierapport. For energisektoren er en oliepris på det nuværende niveau fortsat ganske attraktiv, og Nordea ser god værdi i sektoren.

Saudi-Arabiens olieminister Ali al-Naimi har den seneste tid skærpet retorikken i et forsøg på at tvinge prisen ned med udtalelser om, at Saudi-Arabien meget gerne ser lavere priser, og at landet om nødvendigt er i stand til at booste produktionen med 2,5 mio. tønder olie dagligt. Ifølge olieanalytikerne i Global Risk Management ser det ud til, at olieprisens himmelflugt foreløbig er stoppet, men at intet tyder på, at prisen for alvor er på vej ned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs