ShippingWatch

Nordea: Olieprisen falder

Global Risk Management: Men intet tyder på, at olieprisen for alvor er på vej ned trods skærpet retorik fra Saudi-Arabiens olieminister.

Olie– og råvarerelaterede aktier er presset af et fald i olieprisen, efter at der er konstateret en pæn stigning i de amerikanske olielagre. Det skriver Nordea torsdag i sin aktierapport. For energisektoren er en oliepris på det nuværende niveau fortsat ganske attraktiv, og Nordea ser god værdi i sektoren.

Saudi-Arabiens olieminister Ali al-Naimi har den seneste tid skærpet retorikken i et forsøg på at tvinge prisen ned med udtalelser om, at Saudi-Arabien meget gerne ser lavere priser, og at landet om nødvendigt er i stand til at booste produktionen med 2,5 mio. tønder olie dagligt. Ifølge olieanalytikerne i Global Risk Management ser det ud til, at olieprisens himmelflugt foreløbig er stoppet, men at intet tyder på, at prisen for alvor er på vej ned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs