ShippingWatch

Nyhedsbureau: OGX vil overtage Maersk-andele i oliefelter

Den brasilianske oliemastodont OGX Petroleo planlægger ifølge Reuters at købe en del af Maersk Oil’s oliefelter i den sydlige del af Campos Basin ud for Brasilien. Olieressourcerne forventes at være enorme.

OGX Petroleo ønsker at sidde på en større del af to oliefelter i farvandet Campos Basin, idet potentialet for olieudvinding er ”enormt” og større end forventet. Det siger Eike Batista, OGX’s direktør og hovedaktionær til Reuters.
OGX ejer allerede 50 procent af de to oliefelter, men ønsker at blive endnu større i det olierige område. Campos Basin, som ligger nordøst for Rio de Janeiro står for 80 procent af Brasiliens samlede produktion af olie og gas på 2,68 millioner tønder om dagen.  Maersk Oil ejer de resterende 50 procent, og OGX har nu planer om at købe en del af området, siger Eike Batista.
Maersk Oil producerede i januar 2.037 tønder olie om dagen i Campos Basin. Det er endnu ikke lykkes for ShippingWatch at få en kommentar fra Maersk Oil.  

 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs