ShippingWatch

GRM: Energiagentur ser for optimistisk på Nordsøen

Det Internationale Energiagentur er for optimistisk, når det kun venter et gennemsnitligt fald i olieproduktionen i Nordsøen på 50.000 bpd (tønder om dagen) i 2012, mener  Global Risk Management.

Det Internationale Energiagentur (IEA) har revideret forventningerne til olie-produktionen i Nordsøen således, at organisationen venter et gennemsnitligt fald på 50.000 tønder om dagen (bpd). Men det er for optimistisk et udsyn, skriver Global Risk Management i firmaets daglige markedsbriefing tirsdag.

"Det gennemsnitlige årlige produktionsfald over de sidste ti år taget i betragtning, (mellem 200.000 og 450.000 bpd) virker det en smule for optimistisk i vores perspektiv. Siden 2000 har Nordsøproduktionen faldet med næsten 50 pct., og på den korte bane, synes den udvikling at fortsætte," skriver Oil Risk Manager Michael Poulsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs