ShippingWatch

Ny boresimulator skal tiltrække medarbejdere

Muligheden for at kunne samarbejde som et hold er en af de vigtigste fordele ved en ny simulator, som Maersk Drilling er ved at opstille i Svendborg. Simulatoren skal hjælpe med at tiltrække nogle af de 3.000 medarbejdere, der skal ansættes frem til 2016.

Udsigten for brugerne af den kommende simulator

At blive sat i den værst tænkelige situation er et sjældent ønske, specielt når det drejer sig om arbejde på en borerig. Men at sætte medarbejdere i Maersk Drilling i de sværeste situationer i det samme miljø, som de normalt arbejder i, er netop meningen med at oprette en ny boresimulator ved Maersk Training Centre i Svendborg.

”Vi har altid trænet medarbejderne individuelt for at sikre os, at folk har de rigtige kompetencer via praktiske og teoretiske prøver. Nu står vi i en situation, hvor vi kan udføre arbejdet, som vi ville gøre på en borerig. De forskellige ansatte og ledere kan arbejde sig gennem processen som et hold,” siger Allan McColl, Senior Lead Drilling Specialist i Maersk Drilling. Han har været ansvarlig for, at simulationsoplevelsen er så tæt på virkeligheden som muligt og for indholdet af de kurser, der skal foregå i simulatoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs