Nobles overskud vokser efter fusion med Maersk Drilling

Borerigkoncernen Noble, der sidste år fusionerede med Maersk Drilling, afsluttede fjerde kvartal med et trecifret millionoverskud.
Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix
af marketwire

Borerigkoncernen Noble, der overtog Maersk Drilling sidste år, kom ud af fjerde kvartal med et trecifret millionoverskud på driften.

Driftsoverskuddet før af- og nedskrivninger, EBITDA, landede på 157 mio. dollar. Det var en fremgang fra 12 mio. dollar året før og også en forbedring fra 97 mio. dollar i tredje kvartal.

”Siden gennemførslen af fusionen, har vores teams rykket sammen på imponerende vis. Som et nysammenlagt selskab har vi generet stærke frie pengestrømme, implementeret et program for kapitalafkast, og vi er fint på sporet af synergimålet på 125 mio. dollar med 50 mio. dollar realiseret ved udgangen af 2022,” siger administrerende direktør Robert W. Eifler i regnskabet.

Omsætningen steg i fjerde kvartal til 623 mio. dollar fra 208 mio .dollar, og bundlinjen blev forbedret til 135 mio. dollar fra 123 mio. dollar.

Pengestrømmene fra driften udgjorde 281 mo. dollar i 2022.

Noble venter i 2023 et justeret driftsresultat før af- og nedskrivninger, EBITDA, på 725-825 mio. dollar før særlige poster og et investeringsniveau (capex) på 325-365 mio. dollar.

I 2022 tjente Noble 365,5 mio. dollar på den post.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også