ShippingWatch

Danmarks olie- og gasproduktion forventes at falde yderligere

I en ny prognose venter Energistyrelsen, at produktionen af olie og gas falder med 14 og 30 pct. i forhold til sidste års prognose.

Foto: Mathias Julius Falkengaard

I september 2020 kunne Energistyrelsen i en prognose berette, at den danske olieproduktion ville ligge på et niveau på 4,6 mio. kubikmeter. Men nu må Energistyrelsen skære yderligere i forventningerne til olieproduktionen i Danmark.

Således forventer Energistyrelsen nu, at olieproduktionen i 2021 bliver på 4,0 mio. kubikmeter, hvilket svarer til 68.000 tønder olie om dagen. I en meddelelse oplyser Energistyrelsen, at det "hovedsagelig skyldes, at styrelsen forventer en mindre produktion på nogle af de større felter. Efter 2022 ventes olieproduktionen igen at stige, så den i 2025 er 42 pct. højere end i 2021."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs