ShippingWatch

Borr Drilling venter at få flere af sine rigge i arbejde i 2021

Bundlinjen viste røde tal i andet kvartal hos Borr Drilling, som melder om at have sikret sig nye ordrer på den anden side af en halv mia. dollar i løbet af indeværende år. Flere rigge ventes at være i arbejde ved udgangen af året.

Tor Olav Trøim købte tidligere på året op af aktier i Borr Drilling. | Foto: PR / Marine Money/Marine Money

Boreselskabet Borr Drilling, som blev etableret af bl.a. Tor Olav Trøim, venter at se flere af sine rigge i arbejde i løbet af 2021.

Det kommer frem i selskabets regnskabsmeddelelse for andet kvartal. Her melder Borr Drilling om indtil videre at have sikret sig 28 nye kontrakter i indeværende år, hvilket ifølge selskabet føjer omkring 542 mio. dollar til ordrebogen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs