ShippingWatch

Ziton skal hente ny kapital efter brud på lånekravene

Vindrederiet Ziton har efter tab i de første måneder af 2021 ikke været i stand til at overholde kravene i sine låneaftaler. Rederiet aflyste sidste år en aktieudstedelse, men sætter nu igen jagten ind på ny kapital. "Kapitalmarkedet har ændret sig siden sidst," siger CEO til ShippingWatch.

Det er nødvendigt for Ziton at udstede ny egenkapital for at rette op på balancen, ligesom det er et af kravene fra långiverne, fortæller CEO Thorsten Jalk. | Foto: PR / Ziton

Det danske vindrederi Ziton lægger op til ny aktieudstedelse efter at have overtrådt krav i låneaftaler i kølvandet på flere år med tab.

Jagten på ny kapital sker, efter selskabet i efteråret valgte at skyde en planlagt aktieudstedelse til hjørne, som skulle have rejst i omegnen af 750 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs