ShippingWatch

Seadrill lander millionkontrakt i Afrika

John Fredriksens rigselskab Seadrill, der er under konkursbeskyttelse, lander en kontrakt i et joint venture, Sonadrill Holding Ltd, sammen med Sonangol E.P. Kontraktværdi 131 mio. dollar.

Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Rigselskabet Seadrill, som har den norske rigmand John Fredriksen i ejerkredsen og er under konkursbeskyttelse, har i et 50/50 joint venture med Sonangol E. P fået en kontrakt i Angola på Afrikas vestkyst.

Kontrakten er en såkaldt 12-brøndskontrakt, med én option på ni brønde og 11 en-brøndsnoptioner i Angola for boreskibet Sonangol Quenguela. Kontraktens værdi er estimeret til 131 mio. dollar (godt 800 mio. kr.), og det er inklusive mobiliseringsindtægter og tillægsydelser, fremgår af en børsmeddelelse fra Seadrill.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs