ShippingWatch

Maersk Drilling går ind i Brasilien med ny rigaftale

Maersk Drilling har landet en ny kontrakt på det brasilianske offshoremarked. Boreselskabet opgør værdien af aftalen til 34 mio. dollar, og arbejdet sættes i gang i 2022.

Foto: Jonathan Bachman / AP / Equinor/AP Images

Maersk Drilling er kommet ind på det brasilianske offshoremarked med en kontrakt tildelt af energiselskabet Karoon Energy for boreriggen Mærsk Developer.

Riggen kommer under kontrakten til at lave borearbejde i fire brønde i Baúna-feltet, fremgår det af en meddelelse tirsdag fra Maersk Drilling, som opgør værdien af aftalen til 34 mio. dollar inklusive modifikationer og mobilisering af riggen.

Kontrakten ventes at starte i første halvdel af 2022 og løber i 110 dage, men den indeholder også en option på en forlængelse op til 150 dage med boringer i Patola og Neon-felterne.

"Vi glæder os over at have indgået denne kontrakt med en ny kunde i form af Karoon, som også vil se en af vores drillingrigge i drift offshore i Brasilien for første gang nogensinde."

"Vi ser frem til at gå ind i dette store offshoremarked, og arbejder tæt med teamet hos Karoon om en sikker og effektiv levering af arbejdet i Baúna og potentiel udvikling af Patola," siger driftsdirektør Morten Kelstrup hos Maersk Drilling i meddelelsen.

Maersk Drilling er klar til aktiv rolle i konsolideringsbølge

Maersk Drilling-topchef ser tre store problemer for presset drillingsektor

Mere fra ShippingWatch

NGO-alliance: Sæt sod fra skibe på agendaen for Arktis

Topmødet om Arktis i morgen og torsdag bør sætte skibsfartens forurenning af Arktis med sodpartikler på den politiske dagsorden, opfordrer Clean Arctic Alliance. Skibssod forstærker opvarmingen og afsmeltningen af iskappen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs