ShippingWatch

Seadrill søger om konkursbeskyttelse i USA

Seadrill har søgt om konkursbeskyttelse af en række datterselskaber i USA, som skal sikre offshore-selskabets finansielle restrukturering. De beder samtidig myndigheder om hjælp til at betale medarbejderes lønninger.

Arkivfoto. | Foto: PR/Seadrill

Boreselskabet Seadrill må endnu engang sande, at offshore-markedet er et hårdt sted at operere lige nu. For at sikre den bredere finansielle restrukturering, der er igang, har selskabet søgt om konkursbeskyttelse af en række datterselskaber i USA.

Seadrill, som er kontrolleret af norskfødte John Fredriksen, beder samtidig myndighederne om hjælp til at betale "nøglekreditorer" og medarbejdernes lønninger, så de kan blive udbetalt uden ændringer eller afbrydelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs