ShippingWatch

Floatel erkender "uholdbar" situation efter nedskrivning på 2,5 milliarder kroner

Det pressede offshoremarked har fået svenske Floatel til at foretage en nedskrivning på 2,5 mia. danske kr., som med ét har fjernet hele egenkapitalen i selskabet. Situationen er "uholdbar", erkender Floatal, som er stoppet med at betale af på sine lån.

Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Svensk-baserede Floatel, der udlejer hotelrigge til offshorebranchen, står på en brændende platform, efter at likviditeten i selskabet er kommet under massivt pres oven på en ny, stor milliardnedskrivning.

I andet kvartal har Floatal foretaget en nedskrivning på 398 mio. dollar, svarende til 2,5 mia. danske kr. Nedskrivningen har med et slag fjernet hele egenkapitalen, som nu lyder på minus 5,4 mio. dollar. På samme tidspunkt sidste år var egenkapitalen på 542 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs