ShippingWatch

Kongsberg installerer dynamisk digital tvilling for Shell

Kongsberg-gruppen selskabet Kongsberg Digital har indgået en større aftale om digitalisering af det store gasanlæg Nyhamna med Norske Shell. Der er tale om en såkaldt "dynamisk digital tvilling."

Foto: Kongsberg - PR

Kongsberg Digital, som hører under den norske Kongsberg-gruppen har indgået en aftale med Norske Shell til en værdi af 100 mio. norske kroner, oplyser Kongsberg i en meddelelse til fondsbørsen i Oslo.

Aftalen drejer sig om digitaliseringen af det store procesanlæg til forarbejning af gas, Nyhamna. Mere præcis handler det om, at Kongsberg skal levere en såkaldt "dynamisk digital tvilling" altså en digital udgave af Nyhamna, så Shell løbende kan holde sig opdateret om anlægget gennem de data, der modtages.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs