ShippingWatch

Maersk Supply Service indgår kontrakt med mexicansk olieselskab

Endnu et skib fra Maersk Supply Service skal en tur til Mexico, efter at selskabet har indgået en kontrakt med Blue Marine Group.

Foto: PR-FOTO

Maersk Supply Service sender endnu et fartøj til Mexico efter at have indgået en kontrakt på halvandet år med Blue Marine Group. Formålet er at støtte Pemex' olieplatforme i Bay of Campeche uden for Mexicos kyst.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse tirsdag.

Maersk Supply Service har allerede et lignende fartøj i området, og tilføjer nu altså endnu et skib, Maersk Installer, i I-klassen. Fartøjet er et offshore forsyningsskib, der skal varetage forskellige opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af boreplatforme.

"Vi ser frem til at øge vores lokale fodaftryk og bidrage med offshore services i regionen. Vi har i sinde at have en positiv effekt på samfundet og gøre klar til langvarige operationer i Mexico," siger Raymundo Piñones de la Cabada, der er direktør for Maersk Supply Service i Mexico, i meddelelsen.

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs