ShippingWatch

Norske medier: Vår Energi køber Exxonmobils norske forretning

Amerikanske Exxonmobil er ifølge flere norske medier på vej til at sælge sin norske forretning til Vår Energi for et stort milliardbeløb. Det vil gøre Vår Energi næststørst på norsk sokkel.

Foto: Chuck Bennet/AP/Ritzau Scanpix

Det norske olieselskab Vår Energi er ifølge flere norske medier på vej til at købe Exxonmobils norske forretning i en stor milliardhandel.

Ifølge Dagens Næringsliv blev de ansatte i begge selskaber torsdag orienteret om handlen, som ifølge avisen løber op i et niveau på mellem 4 og 4,5 mia. dollar. Et andet norsk medie, E24, skriver, at de to parter er i eksklusive forhandlinger, men at de endnu ikke er nået til enighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs