ShippingWatch

Offshorerederi med dansker i spidsen fordobler resultatet

Driften blev tæt på fordoblet i første halvår i Topaz Energy and Marine, som i juli blev opkøbt af DP World. Ifølge dansk topchef er resultatet et godt eksempel på selskabets succes, som førte til DP Worlds opkøb.

Foto: PR / Topaz Marine and Energy

Offshorerederiet Topaz Energy and Marine, som har danske René Kofod-Olsen som topchef, fordoblede resultatet i første halvår. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet, som i juli blev opkøbt af det store havneselskab DP World.

Driftresultatet steg fra 77 mio. dollar i første halvår sidste år til 141 mio. dollar i år. Omsætningen fik ligeledes et markant nøk op og landede på 235 mio. dollar mod 151 mio. dollar sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs