ShippingWatch

Det nye Tyra-felt kræver færre ansatte hos Total i Esbjerg

Total vil samle ansvaret for de danske aktiviteter på én person og reorganisere den tekniske afdeling. Både på land og offshore kommer det nye Tyra-felt til at give et behov for færre ansatte, siger selskabet til Jydskevestkysten.

Foto: Maersk Oil

Selv når det store Tyra-felt kommer i drift igen, kommer Total ikke til at skulle bruge det samme antal ansatte i Esbjerg, som tilfældet er i dag.

Sådan lyder det fra olieselskabet til Jydskevestkysten, efter at der torsdag blev udmeldt en større fyringsrunde i Esbjerg. Her vil op til 200 ansatte samt "et antal eksterne konsulenter" blive afskediget, meddelte Total.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs