ShippingWatch

Chevron bliver overbudt i kampen om Anadarko

Der er rift om Anadarko Petroleum, og det har egentlig længe set ud til, at Chrevron ville løbe med selskabet. Men er nu er der kommet et nyt bud på Anadarko, der sætter Chevron til vægs.

Der er i den grad skudt gang i en budkrig om det amerikanske selskab Anadarko Petroleum. Det sker efter, at Chevron mere eller mindre allerede havde lukket handlen om at købe Anadarko.

Således kunne Chevron nemlig d. 12. april berette, at det havde indgået en aftale med Anadarko om at overtage selskabet. Det skulle ske til en pris på 33 mia. dollar, hvilket svarer til 65 dollar per aktie. Betalingen skulle ske i en kombination af kontanter og aktier. Således ville Anadarko-aktionærer modtage 0,3869 aktier i Chevron og 16,25 dollar per Anadarko aktie. Det vil altså sige, at betalingen sker med 75 pct. i aktier og de resterende 25 pct. i kontanter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs