ShippingWatch

Maersk Drilling foreslår rederidirektør til bestyrelsen

Gaslogs finansdiretør Alastair Maxwell er på vej ind i Maersk Drillings bestyrelse.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling, der er på vej mod en selvstændig børsnotering, foreslår Alastair Maxwell som nyt bestyrelsesmedlem.

Alastair Maxwell er i dag finansdirektør i rederiet Gaslog, der driver en flåde af LNG-skibe til transport af naturgas. Maxwell har desuden en fortid i investeringsbanken Goldman Sachs.

Maersk Drilling, der også får navnet The Drilling Company of 1972, ventes at få første handelsdag på børsen den 4. april.

Inden skal Maersks generalforsamling den 2. april godkende spaltningen af Maersk i to, hvorefter Alastair Maxwell ventes at blive valgt ind i Drillngs bestyrelse.

Den nuværende formand for Drilling, Claus Hemmingsen, ventes at fortsætte som formand for bestyrelsen, og der foreslås også genvalg til Robert M. Uggla, Kathleen McAllister, Martin N. Larsen og Robert Routs.

Borr Drilling tabte tæt på 200 mio. dollars i 2018

Mærsk Drilling-chef spår udskilningsløb blandt rivaler

Maersk Drillings topchef: Nu investerer olieselskaberne igen 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs