ShippingWatch

Bladt mister sin økonomidirektør

Morten Axel Petersen stopper efter blot et år som økonomidirektør for Bladt Industries. Afgangen har intet med driften at gøre, fastslår topchef, der melder om flere hundrede nyansættelser og en ny satsning.

Foto: PR Bladt Industries

Efter blot et år som økonomidirektør er Morten Axel Petersen fortid hos Bladt.

Fra 1. april næste år overtager den 44-årige direktør en tilsvarende stilling hos televirksomheden RTX, men allerede fra dags dato forlader han den nordjyske fundamentproducent, hvor han foruden direktionsposten har ledet strategiudviklingen de seneste godt seks år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs