ShippingWatch

Boskalis er fortsat ramt af hårdt marked

Slæbebåds- og marinegruppen Boskalis kom ud af tredje kvartal med et forbedret resultat. Selvom rederiet ser tegn på genopretning, er markedet fortsat presset.

Foto: Boskalis

Der er fremgang at spore hos hollandske Boskalis i årets tredje kvartal, men det store offshore- og slæbebådsrederi mærker stadig presset fra et hårdt marked.

Selv om rederiet forventer et "markant bedre" resultat i andet halvår end de 34,5 mio. dollars, selskabet tjente i årets første seks måneder, kommer det ikke til at matche niveauet fra anden halvdel af 2017, hvor selskabet tjente 75 mio. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs