ShippingWatch

Subsea 7's bundlinje tæt på halveret i andet kvartal

Det Luxembourg-baserede offshoreselskab så bundlinjen gå væsentligt tilbage i andet kvartal med færre færdiggjorte projekter og lavere priser. Antallet af nye ordrer i markedet er dog steget, vurderer CEO Jean Cahuzac.

Foto: Subsea 7

Bundlinjen tog et dyk for Subsea 7 i andet kvartal, hvor færre store projekter blev færdiggjort, priserne på nye kontrakter var lavere, og aktiviteten inden for blandt andet vedvarende energi og heavy lifting var dårligere end sidste år.

Men CEO Jean Cahuzac ser dog mere positive tegn i offshoremarkedet, fremgår det af regnskabet for andet kvartal, som er blevet offentliggjort torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs